Snelle levering na bestelling
Veilig betalen
Specialist in gebruikt
Min. 6 mnd garantie

disclaimer

Relder Parts, hierna te noemen Relder, verleent u hierbij toegang tot www.relder.nl ("de Website") en publiceert hier ter informatie teksten, afbeeldingen en andere materialen.

Relder behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

De informatie op de Website is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Overeenkomsten worden alleen gesloten door aanvaarding van een als zodanig aangeduide offerte van de Website.

Beperkte aansprakelijkheid
Relder spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

De op de Website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Relder.

In het bijzonder zijn alle prijzen op de Website onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.

Voor op de Website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Relder nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten
Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Relder en haar licentiegevers.

Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Relder, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

contact opnemen?

Relder Parts is bereikbaar via whatsapp +31(0)644640060 of op telefoonnummer 0495 66 34 34. Of neem contact op via de mail info@relder.nl. Wij nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met u op.

Openingstijden
Maandag - vrijdag: 9.00 tot 17.30u
Zaterdag: 9.00 tot 12.00u

Aangesloten bij

stiba
arn
kzb
rdw