Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Snelle levering na bestelling
Veilig betalen
Specialist in gebruikt
Min. 6 mnd garantie

Relder Parts

Relder Parts is specialist in gebruikte Mazda, Nissan en Toyota onderdelen, wij hebben ruim 50.000 onderdelen op voorraad.
Daarnaast hebben wij een doorlopende voorraad handelsauto's en jonge Nederlandse schadeauto's. Alle onderdelen komen uit bestaande Mazda, Nissan of Toyota auto's. Deze onderdelen zijn door onze vakkundige monteurs gedemonteerd en gecontroleerd. Relder Parts heeft het KZD***-keurmerk, dat betekent dat wij voldoen aan de strengste eisen op het gebied van kwaliteit in de voertuigdemontagebranche. Dit keurmerk is tot stand gekomen door een samenwerking van diverse organisaties in de demontagebranche.

Mocht u het onderdeel wat u zoekt niet vinden in onze online voorraad, dan kan het zijn dat uw onderdeel zich bevindt in/op auto's welke recent zijn binnengekomen en staan gestald in onze vooropslag. Deze voertuigen moeten nog worden gedemonteerd in onze werkplaats. Op al onze onderdelen zit minimaal 6 maanden garantie, onderdelen die minder dan 50.000 kilometer hebben gelopen hebben zelfs 12 maanden garantie.

Relder Parts is ook gespecialiseerd in de schadeautohandel. Dagelijks komen er nieuwe jonge Nederlandse schadeauto's binnen met compleet kenteken. Het is mogelijk om deze auto's op te knappen zodat ze weer op de weg kunnen, deze reparatie kunnen wij ook voor u verzorgen. Bekijk snel onze voorraad in Ospel en in Someren. Tevens kunnen wij van alle auto's de imitatieonderdelen leveren tegen groothandelsprijzen. Verder is het ook mogelijk om, in overleg, de auto's in heel Nederland te bezorgen. Verder staan er ook altijd diverse goedkope inruilers bij ons te koop.

Naast de schadeauto's en de gebruikte onderdelen is Relder Parts ook gespecialiseerd in het milieu verantwoord demonteren en afwerken van afgedankte sloopauto's. Deze wrakken worden volgens strikte ARN-normen verwerkt.

contact opnemen?

Relder Parts is bereikbaar via whatsapp +31(0)644640060 of op telefoonnummer 0495 66 34 34. Of neem contact op via de mail info@relder.nl. Wij nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met u op.

Openingstijden
Maandag - vrijdag: 9.00 tot 17.30u
Zaterdag: 9.00 tot 12.00u

Aangesloten bij

stiba
arn
kzb
rdw